13 Ιαν 2011

ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ

                               ΜΑΡΙΑ     ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ-ΔΕΛΙΒΑΝΗ

                                                 

                           ΑΝΤΙ- ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ




                  ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΔΕΛΙΒΑΝΗ
                                                                2011


 Πρόλογος

Με κορυφούμενη αγωνία για την καταστροφή που αναμένει την Ελλάδα,  δεμένη χειροπόδαρα   με ένα Μνημόνιο επαίσχυντο, αποικιοκρατικό, εξευτελιστικό και εγκληματικό, που καθιστά σκλάβους τους Έλληνες, έγραψα τα κείμενα που περιλαμβάνονται στο ανά χείρας δοκίμιο.

Η επιβολή αυτού του Μνημονίου, ως δήθεν μονόδρομου, καθώς και η συστηματική κατατρομοκράτηση του λαού από τους αρμόδιους κυβερνητικούς και τα ΜΜΕ- με ελάχιστες δυστυχώς εξαιρέσεις-  του δημιούργησαν ανείπωτη  σύγχυση, πανικό και υπέρτατη ανασφάλεια.  

Επειδή η σωτηρία της Ελλάδας θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα κατορθώσει να αποτινάξει  τον ατιμωτικό αυτό ζυγό του Μνημονίου, και να επουλώσει τις βαθιές της πληγές με ανάπτυξη και μεγαλύτερη κοινωνική δικαιοσύνη, φρονώ ότι είναι πρωταρχικής  σημασίας  μια καλύτερη πληροφόρηση του λαού, γύρω από το χρέος και τα ελλείμματα.

Πρόκειται για κείμενα που εμφανίζονται με χρονολογική σειρά και απεικονίζουν τις διάφορες φάσεις του  προβλήματος. Αποτελούν, εξάλλου, εισαγωγή στο πιο αναλυτικό εγχειρίδιο που ακολουθεί με τίτλο Όλη η Αλήθεια για το Χρέος και τα Ελλείμματα.   


Εκδόσεις  Ιδρύματος Δελιβάνη και κορνηλία σφακιανάκη                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου